Hurraa! Yli 40 leikintäyteistä vuotta!

Aluksi nimemme oli pelkkä Pyret. Polarn lisättiin jälkeenpäin. Ajan mittaan meistä alkoi tuntua, että tahdoimme olla asiakkaidemme kaveri, joka valmistaa vaatteita kivoista materiaaleista reiluilla tuotantotavoilla. Lisäksi ajattelimme, että vanhemmat sisarukset olivat vauvoille kuin kavereita. Siitä lähtien ovat Polarn ja Pyret pitäneet yhtä. Jo 40 vuoden ajan.

Kun Polarn O. Pyretin perusmallisto kehitettiin, haluttiin luoda yksinkertaisia ja kivasti leikattuja vaatteita laadukkaista materiaaleista sekä tyyliteltyjä kuoseja, joita olisi helppo yhdistellä. Ajatuksena oli, että vaatteiden piti helpottaa lapsiperheiden arkea. Vaatteiden piti sopia vuorollaan joka sisarukselle, ja värien piti olla helposti yhdisteltäviä. Leikkausten piti helpottaa lasten pukemista ja riisumista, eivätkä ne saaneet rajoittaa liikkumista.

Gunila Axén, Polarn O. Pyretin ensimmäisen oman malliston suunnittelija, korosti pehmeiden luonnonmateriaalien ja sukupuolineutraalien värien merkitystä. Siksi oli täysin luonnollista, että perusvaatteet, joita nykyään kutsutaan nimellä PO.P Originals, olivat leikinkestäviä, helppohoitoisia ja väreiltään sinisiä, punaisia ja ruskeita. 40 vuotta raitaa

Kurkkaa vuonna 2017 päivitettyyn PO.P Originals -mallistoomme täällä.