Polarn O. Pyret ja Kavat - PARHAAT KAMUT

Polarn O. Pyret ja Kavat - PARHAAT KAMUT

Olemme ylpeitä saadessamme jatkaa yhteistyötämme ruotsalaisen kenkävalmistaja Kavatin kanssa. 70 vuotta kenkäteollisuudessa toiminut Kavat tietää, miten tehdä mukavia ja käytännöllisiä kenkiä. Ympäristön huomioon ottaen he valmistavat kenkiä, joissa lapsi voi leikkiä missä ja milloin tahansa.

Mekin Polarn O. Pyretillä keskitymme vaatteissamme yksityiskohtiin ja ominaisuuksiin, joiden ansiosta lapsi saa olla lapsi. Meidät on selvästikin tarkoitettu tekemään yhteistyötä!

Saat Kavat-kenkiä tällä hetkellä seuraavista myymälöistämme: Kampin kauppakeskus (Helsinki), Viihdekeskus Flamingo (Vantaa), Kauppakeskus Skanssi (Turku), Kauppakeskus Sello (Espoo), Kauppakeskus IsoKristiina (Lappeenranta) sekä Kauppakeskus Forum (Jyväskylä). Katso myymälöiden yhteystiedot täältä!

Ympäristömerkki EU Ecolabel

Syksystä 2014 alkaen Polarn O. Pyret on myynyt Kavatin kenkiä, joilla on ympäristömerkki EU Ecolabel. Se tunnettiin aiemmin EU:n kukkamerkkinä. EU Ecolabel on EU:n virallinen ympäristömerkki, joka vastaa pohjoismaista joutsenmerkkiä. EU Ecolabel -merkillä merkityt tuotteet on tarkastettu elämänkaaren näkökulmasta aina raaka-aineesta jätteeksi asti ja niiden on täytettävä kovat ympäristö-, laatu- ja toiminnallisuusvaatimukset, joita myös päivitetään jatkuvasti.ecolabel

Ympäristömerkittyjen Kavat-kenkien kohdalla tämä tarkoittaa sitä, että nahka on kromitonta ja ympäristöä säästävää sekä kaikki värit ja värjäysprosessit ovat testattuja ja EU Ecolabelin hyväksymiä. Lue lisää EU Ecolabelista.

Miksi Kavat?

Kavat pyrkii valmistamaan tuotteita, joiden vaikutus ekosysteemiin on mahdollisimman pieni. Kavatilla on myös vahva palo tehdä maailman parhaita kenkiä.

Kavat-kengät tunnetaan kestävyydestä. Kavatilla on pitkä kokemus kenkien valmistamisesta ja he ottavatkin erityisen hyvin huomioon materiaalivalinnat ja erilaiset testaukset. Lisäksi heillä on tiukat laatutestit koko tuotantoketjun osalta aina suunnittelusta siihen asti, kunnes kengät kannetaan kaupasta kotiin. Olemme ylpeitä yhteistyöstämme Kavatin kanssa, sillä kenkiä voi käyttää sekä siskolla että veljellä, ja niissä lapset saavat olla lapsia.