Istuta lasten kanssa

Istuta lasten kanssa

Istuta lasten kanssa – kevät on tullut!

Kasvien istuttaminen lasten kanssa on hauskaa tekemistä! On hauskaa puuhailla mullan, siementen ja taimien kanssa. On myös jännittävää seurata, koska jotain vihreää nousee mullan alta ja kuinka se kasvaa yhä vain suuremmaksi!

Lasten kanssa kasveja istuttaessa kannattaa valita helposti itäviä kasveja, jotka kasvavat nopeasti. Erityisen hauskaa on kasvattaa jotain minkä voi syödä. Hyviä esimerkkejä ovat puutarhakrassi, kurpitsa, auringonkukka ja sitrushedelmät.

Jos on tekemisen puutetta, niin hauskaa ajanvietettä on myös omien ruukkujen tekeminen. Käytä esimerkiksi vanhoja maitopurkkeja tai muovipulloja. Tee pohjaan pieniä reikiä, niin kasvit voivat paremmin.

Grow1

Onnea matkaan, äläkä unohda kastella kasveja!