PO.P RAIDAT OVAT AINA MUODISSA

PO.P RAIDAT OVAT AINA MUODISSA

Reilu 40 vuotta myöhemmin klassinen raitamme on edelleen erittäin suosittu ja Polarn O. Pyretin filosofia sama: annetaan lasten olla lapsia ja valmistetaan vaatteita, jotka ovat mukavia ja toiminnallisia. Unisex on nykyäänkin yksi suunnittelumme kulmakivistä. Haluamme valmistaa parhaat kuoritakit, farkut ja t-paidat. Kuka saa mitäkin ja minkä värisenä, sen päätät sinä.

Yhtiö on perustamisen jälkeen käynyt läpi uudelleenjärjestelyjä ja omistajavaihdoksia. Suurimmat muutokset saivat alkunsa 1990-luvun puolivälissä Mikael Solbergin johdolla. Konseptia uudistettiin ja ajanmukaistettiin, ja laatuun panostettiin merkittävästi.

Nykyään yritystä johtaa toimitusjohtaja Nanna Hedlund, ja yritys on vuodesta 2000 kuulunut muotikonserniin nimeltä RNB RETAIL AND BRANDS. Polarn O. Pyret listautui Tukholman pörssin O-listalle vuonna 2001.