PO.P + stamkundsvillkor

PO.P + stamkundsvillkor

PO.P+ kanta-asiakkuuden viralliset ehdot Suomessa (”Kanta-asiakasehdot”)

päivitetty vastaamaan EU:n uutta Tietosuoja-asetusta 23.5.2018 

 

Rekisterinpitäjän tiedot:

Kids Company Oy (”Yhtiö”)

Y-tunnus 2016120-7

Mikonkatu 17 B, 00100 Helsinki

info@polarnopyret.fi

 

Polarn O. Pyretin kanta-asiakkuusohjelma PO.P+ (”Kanta-asiakasohjelma”)

Kids Company Oy (”Yhtiö”) vastaa Polarn O. Pyret Suomen kanta-asiakasohjelmasta. PO.P+ on maksuton kanta-asiakasohjelma, johon liittyvät asiakkaat keräävät pisteitä ostoksistaan, saavat käytettäväkseen henkilökohtaisia etuja ja ansaitsevat bonusta perustuen ostokertymään. Jos päätät liittyä PO.P+ kanta-asiakkaaksemme, käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme tarjota sinulle kanta-asiakkuuteen liittyviä etujamme, laskea kanta-asiakaspisteitäsi sekä maksaa sinulle ostokertymäsi perusteella bonusta.

Jotta voit liittyä kanta-asiakkaaksemme, tulee sinun ilmoittaa meille seuraavat henkilötiedot:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite

Lisäksi voit halutessasi ilmoittaa myös seuraavat henkilötiedot:

  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Henkilötunnus

Voit lukea lisää henkilötietojen käsittelystä Tietosuojakäytännöstämme, joka on luettavissa kaikissa myymälöissämme sekä verkkosivuillamme täällä. Suosittelemme lukemaan Kanta-asiakasehtomme sekä Tietosuojakäytäntömme huolellisesti ennen kuin liityt kanta-asiakkaaksemme, jotta tiedät, mitä kanta-asiakkaaksi liittyminen tarkoittaa.

Kun liityt kanta-asiakkaaksemme, tulet saamaan tietoa uutuuksistamme, tarjouksistamme, eduistamme, tapahtumistamme, kilpailuistamme sekä kampanjoistamme seuraavien kanavien välityksellä: uutiskirjeet, tekstiviestit sekä esitteet. Halutessasi voit kieltäytyä mainituista suoramarkkinointitavoista olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme s-postitse info@polarnopyret.fi. Uutiskirjeen peruuttaminen onnistuu myös uutiskirjeidemme alaosasta löytyvän linkin kautta. Lisäksi, keräämiimme asiakastietoihin perustuen, kohdennamme kanta-asiakkaillemme uudelleenmarkkinointia, kuten tuotenostoja, bannereita sekä muita digimarkkinointitoimenpiteitä. Räätälöityjen digimarkkinointiviestien tarkoituksena on pyrkiä näyttämään kanta-asiakkaillemme juuri hänelle relevantteja etuja, kampanjoita sekä tuotteita.

PO.P+ kanta-asiakkuus on voimassa kaikissa Polarn O. Pyretin Suomen myymälöissä sekä polarnopyret.fi-verkkokaupassa. Voit liittyä kanta-asiakkaaksemme sekä myymälöissämme että verkkokaupassa. Kanta-asiakkuus on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle eikä siihen voi liittää rinnakkaisjäseniä. Kanta-asiakasohjelma on avoin kaikille 18 vuotta täyttäneille luonnollisille henkilöille, jotka asuvat Suomessa. Voit liittää kanta-asiakkuuteesi voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen (ajokortti, henkilökortti tai passi), jotta voimme nopeasti ja luotettavasti tunnistaa sinut ostotapahtumien ja bonusten lunastamisen yhteydessä kaikissa myymälöissämme. Verkkokaupassa tilauksesi rekisteröityy kanta-asiakkuutesi yhteyteen, kun teet tilauksen sisään kirjautuneena.

Kanta-asiakkaana vastaat itse rekisteröimiesi tietojen oikeellisuudesta. Henkilötietojen muutoksista voit ilmoittaa s-postitse osoitteeseen info@polarnopyret.fi. Lisäksi pääset päivittämään yhteystietojasi PO.P+ tilisi kautta.

Sisäänkirjautuminen PO.P+ tilillesi

Kun olet ensin liittynyt kanta-asiakkaaksi, voit sen jälkeen aktivoida asiakkuutesi myös verkkoon täältä. Syötä sivulta löytyvään kenttään se sähköpostiosoite, jonka olet liittänyt kanta-asiakkuuteesi ja saat salasanalinkin kyseiseen s-postiosoitteeseen. Aktivoimalla asiakkuutesi verkkoon voit helposti ja nopeasti hallinnoida asiakkuuttasi (mm. päivittää osoitetietoja), nähdä ajantasaisen pistesaldosi ja ostohistoriasi. Jotta ansaitset pisteitä myös verkkokauppaostoksistasi, muista aina kirjautua PO.P+ tilillesi viimeistään ostoskorivaiheessa. Olet itse vastuussa omista käyttäjätunnuksistasi ja siitä, ettei tunnuksiasi käytetä väärin.

Pisteiden kertyminen ja oikeus bonukseen

Kaikista kanta-asiakkuutesi alle rekisteröidyistä ostoista sekä myymälöissä että verkkokaupassa kertyy pisteitä, jotka oikeuttavat bonukseen. Jos palautat ostamasi tuotteen tai jos teemme sinulle hyvityksen esim. reklamaation seurauksena, vähennämme pistesaldoasi palautettavan summan edestä. Ostojen rekisteröiminen jälkikäteen ei ole mahdollista. Lahjakorttien osto tai ostot, joiden maksamiseksi on käytetty bonuksia, eivät kerrytä pisteitä. Kertyneitä pisteitä ei voi vaihtaa käteiseksi, eikä niitä voi siirtää tai luovuttaa toiselle kanta-asiakkaalle.

Bonus toimii maksutapana ja sitä voidaan käyttää ainoastaan tuotteiden (ei lahjakortin) ostamiseksi Polarn O. Pyretin Suomen myymälöistä (bonus ei ole käytettävissä verkkokaupassa). Pyydettäessä asiakkaan on voitava todistaa henkilöllisyytensä sekä ostojen rekisteröimisen että bonuksen lunastamisen yhteydessä. Käytettävissä oleva bonus informoidaan asiakkaalle sähköpostitse aina bonusjakson alussa (helmikuussa ja/tai elokuussa) ja lisäksi voit tiedustella ajantasaista bonustilannettasi joko suoraan myymälästä tai asiakaspalvelustamme info@polarnopyret.fi.

Bonus lasketaan seuraavasti:

1 käytetty euro = 1 piste

200 pistettä = 5 € bonusta

Pisteitä kerätään kalenterivuoden aikana kahdessa jaksossa:

Jakso 1: 1.1.-30.6.

Jakso 2: 1.7.-31.12.

Bonukset maksetaan kaksi kertaa vuodessa ja ne ovat voimassa seuraavissa jaksoissa:

Jakson 1 bonukset maksetaan 1. elokuuta ja ne ovat käytettävissä ajanjaksolla 1.8.-30.11.

Jakson 2 bonukset maksetaan 1. helmikuuta ja ne ovat käytettävissä ajanjaksolla 1.2.-31.5.

Kanta-asiakkaan henkilötietojen käsittely

Kids Company Oy käsittelee kanta-asiakkaidensa henkilötietoja noudattaen Suomessa kulloinkin voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä EU:n Tietosuoja-asetusta (GDPR). Kanta-asiakkaaksi liittyessäsi annat Yhtiölle oikeuden tallentaa mm. ilmoittamiasi henkilötietoja sekä osto- ja tilaustietojasi. Kanta-asiakasrekisteriin tallennettuja tietoja käytetään ennen kaikkea asiakassuhteen hallinnoimiseksi sekä markkinointitarkoituksiin. Voit tutustua aihepiiriin tarkemmin lukemalla Tietosuojakäytäntömme joko myymälässä tai osoitteessa polarnopyret.fi

Kanta-asiakkuuden voimassaolo ja sen lopettaminen

Kanta-asiakkuutesi on voimassa toistaiseksi. Yhtiö pidättää oikeuden milloin tahansa ja korvauksetta muuttaa, keskeyttää tai lopettaa PO.P+ Kanta-asiakasohjelman ilman, että sen tulee perustella tätä päätöstä. Yhtiö pidättää itsellään myös oikeuden milloin tahansa muuttaa kanta-asiakaspisteiden sekä bonuksen kertymiseen liittyviä ehtoja ilman selitys- tai korvausvelvollisuutta. Yhtiöllä on myös oikeus muuttaa kanta-asiakkuuden yleisiä ehtoja kokonaan tai osittain milloin tahansa. Yhtiöllä on oikeus päättää yksittäinen kanta-asiakkuus ilman erillistä ilmoitusta, mikäli kanta-asiakkuudelle ei ole rekisteröity kahden vuoden (24 kk) aikana yhtään ostotapahtumaa. Lisäksi Yhtiöllä on oikeus lopettaa kanta-asiakkuus väärinkäytösten yhteydessä. Asiakkaalla on oikeus irtisanoa kanta-asiakkuutensa milloin tahansa ilmoittamalla siitä joko asiakaspalveluun info@polarnopyret.fi tai henkilökohtaisesti myymälään.

Pyydämme ilmoittaman Yhtiölle välittömästi mistä tahansa väärinkäytöksestä liittyen käyttäjätunnuksiisi, PO.P+ tiliisi tai asiakkuuteesi. Jos kanta-asiakas kieltäytyy noudattamasta näitä ehtoja tai väärinkäyttää oikeuksiaan kanta-asiakkaana, on Yhtiöllä oikeus lopettaa kanta-asiakkuus ilman erillistä ilmoitusta tai korvausvelvollisuutta.

Force majeure sekä sopimuksen riitauttaminen

Yhtiö ei ole vastuussa viivästyksestä tai suorituksen laiminlyönnistä mikäli myöhästyminen tai laiminlyönti johtuu mistä tahansa sellaisista olosuhteista, joihin Yhtiö ei ole kohtuudella voinut vaikuttaa, mukaan lukien vahingosta, joka johtuu lainmääräyksestä, viranomaistoimenpiteestä, sotatapahtumasta, lakosta, saarrosta, boikotista, työsulusta tai muusta vastaavasta olosuhteesta. Lakkoa, saartoa, boikottia ja työsulkua koskeva varaus on voimassa myös silloin, kun Yhtiö ryhtyy itse kyseiseen toimenpiteeseen tai on kyseisen konfliktitoimenpiteen kohteena.

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia ja mahdolliset riitaisuudet ratkaistaan Yhtiön kotipaikkakunnan käräjäoikeudessa.