Tutustu Polarn O. Pyretin vastuullisuustyöhön

Tutustu Polarn O. Pyretin vastuullisuustyöhön

Mitä tarkoittaa ECO-merkintä? Millaisia kemikaalirajoituksia Polarn O. Pyretillä on? Miten tekniset ulkovaatteet pestään? Olemme koonneet kaikki vastuullisuusteemamme PO.P Cares -sivustolle.

Olemme aina perustamisvuodestamme 1976 lähtien pyrkineet valmistamaan vaatteita vastuullisella tavalla. Tänäkin päivänä asetamme valmistamillemme tuotteille tiukkoja vaatimuksia. Esimerkiksi koko vastasyntyneiden sisävaatemallistollamme on ollut keväästä 2017 lähtien ECO-merkintä *. ECO on oma vastuullisuusmerkkimme, joka kertoo, että tuote on valmistettu ympäristöystävällisellä tavalla. Lue ECO-merkinnästä lisää täältä.

Lisäksi meillä on tiukkoja vaatimuksia esimerkiksi kemikaalien käytölle ja eläinten hyvinvoinnille.  Kuulumme useisiin organisaatioihin ja ryhmittymiin, joiden tavoitteena on tehdä alasta entistä vastuullisempi. Tuemme myös globaalisti usean eri hyväntekeväisyysjärjestön toimintaa.

Haluamme lisäksi valmistaa vaatteita, jotka kestävät pitkään. Pyrimmekin siihen, että valmistamamme vaatteet ovat niin laadukkaita, että ne kestävät ainakin kolmen lapsen käytön. Helmikuussa 2017 tehdyn asiakastutkimuksemme mukaan jo 51 % vauvanvaatteistamme kierrätetään niin, että kolme tai useampi lapsi käyttää niitä. Tavoitteena on luonnollisesti nostaa prosenttiosuutta korkeammaksi. Myös kuluttaja voi pidentää vaatteiden käyttöikää omalla toiminnallaan. Lue vinkkimme täältä. Kätevät korjausvinkit vaatteille löydät täältä ja tuunausvinkit puolestaan täältä. 

Löydät kaikki PO.P Cares -alasivut täältä.

Löydät kaikki ECO-mallistomme tuotteet täältä.

*ECO-merkityillä (Environmentally Conscious Option) tuotteilla on jokin seuraavista sertifikaateista/merkinnöistä: Global Organic Textile Standard (GOTS), luomupuuvilla, Better Cotton Initiative (BCI) tai kierrätetty polyesteri ja polyamidi. ECO-merkityt tuotteet on valmistettu tiukat laatuvaatimuksemme täyttävällä, ekologisella tavalla.