Pakkausvinkkimme lumilomalle!

Pakkausvinkkimme lumilomalle!

Mitä tarvitset mukaan lomalle talven ihmemaahan?

Lumiset laskettelurinteet, sileät hiihtoladut ja korkeat lumikinokset kutsuvat pian perheitä nauttimaan talvilomasta! Mutta mitä lapsille tulisi pukea päälle? Kokosimme sinua varten parhaat pakkausvinkkimme talvilomalle, jotta lapset pysyvät lämpiminä ja kuivina koko loman ajan!

Artikkelin lopusta löydät talvivarusteiden pakkauslistan, jonka voit kätevästi tallentaa vaikkapa suoraan puhelimellesi kuvankaappauksella!

Psst! Nyt löydät valikoimastamme talvivarusteita myös löytöhintaan!

KERROS 1: Ensimmäinen kerros ihoa vasten on tärkeä, sillä se pitää kosteuden loitolla. Tähän kerrokseen suosittelemme villakerrastojamme sekä ohuita villasukkiamme, jotka sujahtavat mukavasti myös monoihin ja pitävät varpaat takuulla lämpiminä.

KERROS 2: Keskimmäisen kerroksen tulisi olla mielellään fleeceä tai villafroteeta, jotta lapsi pysyy lämpimänä koko päivän.

KERROS 3: Perheen pienokaisille suosittelemme toppahaalaria päällimmäiseen kerrokseen. Hieman vanhemmille lapsille, jotka viilettävät vauhdikkaasti aamusta iltaan, suosittelemme taas toppatakkia sekä -housuja. Osassa takkimalleistamme on myös kätevä tasku hissilipulle! Housuissa säädettävät lahkeet helpottavat monojen laittamisessa jalkaan. Myös heijastimien riittävä määrä on suunnitteluvaiheessa otettu tarkasti huomioon.

HATUT JA HANSKAT: Vedenkestävät ja lämpimät hanskat ovat tärkeä osa talvipukeutumista rinteisiin, laduille tai muihin lumileikkeihin. Säädettävät hanskat varmistavat, että lumi ei pääse sisälle hanskaan tai hihaan. Toppasormikkaat ovat oiva valinta kouluikäiselle lapselle, sillä ne kädessä on mahdollista tehdä myös tarkkuutta vaativia puuhia. Päätä lämmittämään suosittelemme kasvoja suojaavaa kypärämyssyä sekä sen päälle joko toppahattua tai villaa sisältävää pipoa. Myös ohuempi pipo kannattaa pakata mukaan, jos suunnitelmissa on sujauttaa päähän laskettelu- tai luistelukypärä.

TALVILOMAN PAKKAUSLISTA:
1. kerroksen merinovillahousut sekä -paita
2. kerroksen fleece- tai merinovilla-asu

Ohuita villasukkia sekä yhdet paksummat villasukat
Toppatakki ja -housut TAI toppahaalari
Vedenpitävät hanskat sekä niiden alle sopivat villasekoitehanskat
Kypärämyssy
Ohuehko pipo (joka sopii myös laskettelu- tai luistelukypärän alle)