Villa, täydellinen luonnonmateriaali

Villa, täydellinen luonnonmateriaali

Villa on monikäyttöinen luonnonmateriaali, joka sopii niin alus- kuin välikerrastoihinkin. Lue villan ominaisuuksista lisää!

Ulkona leikkivä lapsi hikoilee, vaikka sää olisi hyytävä. Onkin tärkeää, että lapsella on päällään lämmittäviä, mutta kosteutta imeviä vaatteita. Ratkaisuna on materiaali, joka pitää vartalon lämpimänä ja kuivana. Suosittelemme tähän tarkoitukseen villaa. Villa on luonnon oma supermateriaali, joka pitää lämpimänä jopa ollessaan märkä. Samaan aikaan se hengittää, joten se haihduttaa kosteuden iholta. Villa on hyvä materiaali erityisesti vastasyntyneille ja vauvoille, jotka eivät pysty vielä säätelemään kehonsa lämpötilaa vanhempien lasten ja aikuisten tavoin.

Monet luulevat virheellisesti, että villa on kutittava ja epämukava materiaali. Meidän villakerrastomme ovat kuitenkin pehmeitä ja kutittamattomia. Mikä parasta, villavaatteet myös puhdistavat luonnollisesti itsensä. Niinpä villavaatteita ei tarvitse pestä kovin usein. Yleensä vaatteiden tuuletus riittää.

Villa alus- tai välikerrastona

Käytämme villaa niin alus- kuin välikerrastoissakin. Välikerraston villa on paksumpaa villafroteeta, joka lämmittää tavallista villaa enemmän.

Villa on luonnonmateriaali, jolta löytyvät kerrospukeutumisessa tarvittavat ominaisuudet. Villa lämmittää myös silloin, kun se kastuu. Polyesteri on villaa edullisempi kerrastomateriaali, joka ei hengitä samalla tavalla. Se ei myöskään lämmitä kastumisen jälkeen.

Katso kaikki aluskerrastomme täältä. Katso kaikki välikerrastomme täältä.

Superwash-menetelmä tekee pesukonepesun kestäväksi

Merinovillaisissa vaatteissamme on superwash-käsittely. Superwash on patentoitu prosessi, joka estää huopumisen ja tekee villasta pesukonepesun kestävää. Käsittely voidaan tehdä eri tavoin: me käytämme tapaa, jossa villakuidut liotetaan happamassa kylvyssä. Kylpy irrottaa villasta sen suomut (jotka muuten aiheuttaisivat villan huopumisen). Menetelmämme ansiosta villaan ei tarvitse lisätä muovia, mikä olisi muuten välttämätöntä.

PO.P Wool

Olemme koonneet kaikki villaa sisältävät tuotteemme yhden malliston alle ja kutsumme tätä mallistoa nimellä PO.P Wool.

PO.P Wool sisältää seuraavan lupauksen kaikille pienille ja isoille asiakkaillemme: käytämme aina vain pehmeintä ja laadukkainta villaa, joka on tuotettu eettisesti ilman Mulesing-menetelmää. Ihastu luonnon omaan supermateriaaliin ja uuteen mallistoomme!

Katso kaikki PO.P Wool-malliston tuotteet täältä.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Lasten merinovillahousut (kerros 1)
Lasten merinovillahousut (kerros 1)

98-116

32,90 €

Loppuunmyyty verkkokaupassa

Lasten merinovillahousut (kerros 1)
Lasten merinovillahousut (kerros 1)

122-152

32,90 €

Loppuunmyyty verkkokaupassa

Vauvan merinovillapaita (kerros 1)
Vauvan merinovillapaita (kerros 1)

74-92

27,90 €

Loppuunmyyty verkkokaupassa

Lasten merinovillahaalari
Lasten merinovillahaalari

98-116

54,90 €

Loppuunmyyty verkkokaupassa

Lasten merinovillapaita (kerros 1)
Lasten merinovillapaita (kerros 1)

98-116

32,90 €

Loppuunmyyty verkkokaupassa

Vauvan merinovillapaita (kerros 1)
Vauvan merinovillapaita (kerros 1)

74-92

27,90 €

Loppuunmyyty verkkokaupassa