Kuoritakkimme parhaat puolet

Kuoritakkimme parhaat puolet

Vedenpitävä, tuulenpitävä, erittäin kestävä! Kuoritakkimme on erinomainen ulkovaate, joka suojaa lasta tuulessa ja sateessa. Takki on myös tehty erinomaisesti kulutusta kestävästä materiaalista. Klassisessa kuoritakkimallissamme on lisäksi täysin vedenpitäviksi teipatut saumat.

Klassinen kuoritakkimallimme on sekä täysin veden- että tuulenpitävä.

Muita hyödyllisiä ominaisuuksia

Takin vetoketjun sisällä on kätevä tuulisuoja, ja kauluksen suojan ansiosta vetoketju ei hankaa leukaa ja poskia. Muotoonommellut hihat tarjoavat liikkumatilaa, hihansuut ja helma ovat säädettävät. Heijastimia on sijoitettu sekä takin etu- että takapuolelle.

Kuori+ fleece = täydellinen yhdistelmä!

Kylmemmillä säillä suosittelemme sujauttamaan kuoritakin alle windfleecen. Kiinnittämällä klassikko-kuoritakistamme sekä windfleecestä löytyvät nepparilistat toisiinsa tulee kahdesta takista yksi silmänräpäyksessä!

Vedenpitävyyttä ympäristöystävällisesti

Ulkovaatteiden pinnoista saadaan likaa ja vettä hylkiviä erityisillä kyllästeillä. Nämä kyllästeet saattavat sisältää perfluorattuja yhdisteitä (PFC:tä). Viimeaikaisissa tutkimuksissa on todettu, että PFC-yhdisteet voivat häiritä ihmisten ja eläinten hormonitoimintaa. Lisäksi yhdisteet hajoavat luonnossa huonosti. Tämän vuoksi emme käytä PFC:tä sisältäviä kyllästeitä tuotannossamme vaan korvaamme ne muilla, kaikki laatuvaatimuksemme täyttävillä kyllästeillä.

Katso kaikki takkimme täältä!

Kuinka kuoritakki pestään niin, että se kestää pitkään? Kurkkaa pesuohjeet täältä!

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Lasten kuoritakki
-50
Lasten kuoritakki

98-116

Normaali hinta: 99,90 €

Special Price 49,95 €